De läckra pizzabullarna!

Perfekt för picknicken eller buffén! Och jag gillar snabb pizzadeg så jag köper min färdig, Sara Lee är favoriten och här använde jag XXL för att få fler bullar. Fyllningen blev klassisk och enkel, ska nog testa lite mer krydda nästa gång som chilisås eller hackad jalapêno! Och mozzarella!

Eftersom picknick ofta betyder timmar utomhus undviker jag kött och kör med vegetariska varianter, på buffé inomhus funkar dock tunt skivad skinka bra. Lägg på minimalt med fyllning för att lättare kunna rulla och forma bullarna.

20140602-182445-66285279.jpg
Tomatsås, oregano och riven ost fyllning. Rulla ihop till längder. Jag delade degen i 4 plattor efter att fyllningen var på för att bullarna skulle mindre och fler.
20140602-182503-66303801.jpg
Skär i bitar precis som när man gör kanelbullar
20140602-182614-66374536.jpg
Lägg i formar (mindre kladd vid servering) och droppa över olivolja samt extra oregano. Skicka in i ugnen (temperatur efter förpackningen) ca 10 minuter, tiden varierar såklart efter storlek. Stora bullar ca 15 min och små 10 min. Minns att alla ugnar är olika….
20140602-185442-68082858.jpg
Förpackade på klassiskt 80-tals vis i Big Pack låda! Perfekt att frysa in för kommande picknick dagar i solen.
Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s