10 kvm sovrum

”Nu får du bara träffa korta män” sa L när hon såg klädskrubben jag bygger om till sovrum. Vi ser inte alltid på saker på samma sätt hon och jag

Jag bor i en 3:a, förvisso stor på 83 kvm men det är fortfarande bara 2 sovrum och vi behöver 3 speciellt eftersom jag bestämt att tjejerna ska slippa dela sovrum nu efter att de delat rum i ca 6 månader. Det pågår ett smärre inbördeskrig där varje dag som jag vill slippa. Om jag så måste sova på soffan så ska de ha varsitt sovrum har jag bestämt. Så nu blir det så.

Sedan har vi klädskrubben. Efter att jag mätt den och funderat lite så insåg jag att där kan jag faktiskt sova om jag bygger en egen säng. Så nu har jag tömt hela skrubben och målat den vit. Tapeter och bygga säng väntar. Litet sovrum men vackert kommer det bli.

180 cm bred blir sängen och det tyckte L var lite kort för andra som är längre än mig. Fast nu bygger jag ju ett sovrum åt mina egna 165 cm inte åt någons centimeter. Att bygga ett sovrum för en man som inte finns vore ju som att köpa kläder som jag ska ha efter att jag gått ner i vikt.

Så jag bygger ett sovrum åt mig, enbart. Dyker det upp en man så löser jag det då. Om det skulle ske. Den dagen, den sorgen. Just nu är det bara jag som ska sova där, blogga, läsa, dricka te och lyssna på tystnaden som ibland uppstår. Och jag får stilla min dröm om att inreda i compact living!

Nyfikna är välkomna att kolla fler bilder i mina album på styleroom.com där jag finns som pieceofme:)

20140712-091342-33222814.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s