#blogg100 8 oväntade fördelar med att vara singel och tonårsmorsa!

Det är otroligt lätt att fastna på nackdelarna, bli förbittrad med ett glas rödvin i handen framför ännu en perfekt hollywood saga om lyckliga singlar med perfekta liv när du själv känner dig som en avpolletterad disktrasa. Se det från den ljusa sidan! Och botten först.

8. Du har kvällar hemma då ingen annan än du bestämmer musik, mat, tv-program eller klädval för när tonåringarna flytt hemmet till sina vänner är du drottning i ditt eget hem. Njut av tystnad och lugn, ta dig tid att göra exakt det du vill för ingen annan kräver din uppmärksamhet.

7. Din garderob är större eftersom det finns en till att låna ur. Eller så blir du lätt av med plagg du inte vill ha för de hamnar hos din tonåring. Dela funkar åt båda håll!

6. När du kliver in i duschen kommer du aldrig sucka över att du har för många schampooflaskor eller duschtvålar. Helt magiskt är de nästan alltid slut och Ingen har använt upp det. Njut av möjligheten att alltid köpa nytt schampoo. Ingen klagar!

5. Du får veta saker om världen som en jämnårig partner aldrig skulle berättat. Tex vem Bieber nyss dumpade, vem som vann i Paradise Hotel och dessutom betedde sig som ett komplett arsle, hur många OMG (Oh My God) som krävs för varje klipp på Facebook, vad man kan göra med nagellack och för mycket tid eller vad en vine är. Du kommer aldrig vara så uppdaterad om kunskap du inte visste att du behövde men aldrig saknat som nu!

4. När du säger Grey’s Anatomy så svarar ingen VM i nån sport term utan YEY!!!! Det finns dock undantag här som jag väljer att bortse från eftersom jag pratar från min erfarenhet:)

3. Alla vänner som klagar över sina tidiga morgnar med småbarn suckar drömmande när du berättar om tonåringar som inte lämnar rummet före kl 10 på helgerna. Någonsin!

2. Du slipper tacka nej till en AW för att det är mitt i middagen eller nattningen. Dina barn kan lätt ta en pizza och natta sig själva, de njuter ofta av att du inte kommer hem varje kväll!

1. Ditt triumfkort för att bli av med hen (mycket mer attraktiv i tystnad på avstånd) som precis bjudit dig på en öl, börjat tala och berätta allt för dig du tydligen inte visste om dig själv (som hur smart, snygg, toppen, fantastiskt kap, imponerande, yada yada yada) kommer att bli ett träffsäkert svar på frågan ”Har du barn?” exakt när hen tagit en stor klunk av sin öl. ”Japp, tonåringar. 10 resp 15 år gamla! Njut av åsynen framför dig när hen hostar desperat och söker en anledning att gå på muggen för att sedan gå upp i rök:) High score!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s