#blogg100 Släpp in våren smart

Krukan som inte fixade vintern för andra gången. Så kan det gå när fukt och kyla kombineras… Köpa nytt, inreda balkong så den blir vårmysig, blomserprakt, dynor kanske och snart dundrar påsken in. Det bara väller in tips och inspiration i alla kanaler. Instragram, Facebook, TV, inredningsmagasin, bloggar eller vänner som fixar hemma. Känns det igen?

Det är lätt att drabbas av ångest när man känner att budgeten inte tillåter utsvävningar, men är det alltid så dyrt som det ser ut att vara?

Granska källan innan ni rusar iväg och shoppar er fattiga. Vintage är hetare än någonsin så börja där. Second hand finns i massor och Köp-och-sälj sidorna blomstrar överallt. För att inte tala om alla Bytes sidor.

Det är inne att vara ekonomiskt och eftertänksam. Både för ekonomin och miljön. Nu handlar det inte om slitochsläng utan bevara och diy. Utnyttja tillfället och låt dig inspireras av tusentals liksinnade!

Börja var? tänker du nu. hashtags är en bra början. Listat några jag testade idag via instagram.

 

Men har man inte instagram så funkar bloggar lika bra! Här kommer lite fantastiska bloggar för ny inspiration. Först ut måste ju bli min personliga favorit Elsa Billgren! Inte bara känd för att inte äga ett par byxor eller jeans utan har ett fantastisk öga för vintage och stil. Kolla även in hennes länklista för att surfa vidare mot ny inspiration.

Styleroom.se har en oändlig skara inspiratörer nämligen vanliga människor som bloggar om sina hem, loppisfynd, diy, renoveringsprojekt eller inredning i allmänhet. Om man bortser från allt vitt, vitt och mer vitt som fortfarande är högaktuellt i all inredning så finns en hel del bra tips. Kolla in DIY kategorin!

20140513-212107.jpg
Japp, jag har ett konto på Styleroom.se som jag skaffade i ett euforiskt ögonblick av inspiration och sen kom tiden in i bilden som gjorde att det inte blev så använt som jag hoppats:) Men bordet blev toksnyggt och det finns väldigt många andra inspirerande konton på Styleroom.se

En annan favorit är Kreativa Karin som absolut inte piffar med vitt utan här är det färg, fantasi och återbruk i en skön blandning av diy. Är det någon som fattat återbruk så är det hon!

kartong_djur_kreativakarin
Påsk kategorin är både söt och inspirerande, det måste inte vara dyrt att bjuda in våren!

En norsk favorit är absolut Engla’s kreative verden! Starka färger, diy och budget inredning för alla oavsett storlek på plånboken.

Färgrik och galet inspirerande!

Hittade precis en ny inspirerande blogg jag verkligen ska kolla närmare på. 6 barn, inredning och för många stolar. Låter som en ypperlig början på en blogg:)

Trivsamt och livligt kan man säga om inredningen på Hemmatrivsel! Skönt välkomnande

 

Har ni fler tips eller driver en egen blogg som avhandlar budget inredning, diy eller smarta idéer för återbruk så länka gärna i kommentarerna. Jag gillar att hitta ny inspiration:)

 

 

 

Annonser

2 reaktioner på ”#blogg100 Släpp in våren smart

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s