#blogg100 Och där körde moderaterna ner tungan i halsen på Åkesson ända ner till roten

Läser ett synnerligen främlingsfientligt vinklat debattinlägg i Sigtunabygden från några moderater. ”Många försörjer sig genom tiggeri, vilket ställer både Sigtuna kommun och Stockholm stad inför många nya problem och utmaningar. Olagliga boplatser, nedskräpning, sanitära olägenheter och inkräktande på privat egendom är några av de negativa följder som följer i spåren av det ökade tiggeriet.” eller vad sägs om deras önskan om att ”anställa ordningsvakter som upprätthåller de lokala ordningsföreskrifterna i kommunen.” eller deras slutkläm ”Annars kommer problemen bara att växa, tältlägren att bli fler och fattigdomen att breda ut sig ytterligare.”

Alla känner redan till att Sverigedemokraterna lagt ett identiskt förslag och välkomnar Moderaternas svängning åt deras håll vilket känns mer ruttet än svartmögel på barnhem. Jämför med vad SD skrev i Debatt24 för inte så länge sedan.

Känns som om Moderaterna klippte sina åsikter därifrån istället för att stå för egna åsikter, nog för att de är blå till färgen men nu är det inte långt bort från att de format om M:et till nån blomma de med och låtsas stå för Sveriges framtida utveckling istället för en bakåtsträvande politik mot en mörk period i världens historia som pågick 1939-1945…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s