#blogg100 Pizza Hut – Tasting menu large!

Igår blev det myskväll med SupersnällasilverSara som besökte storstan, lika underbart som alltid. Denna gång hamnade vi på Pizza Hut vid Hötorget och testade deras nya meny. Tasting menu large blev kvällens smaktest! Finns även i medium.

Äntligen har Pizza Hut fräschat upp sina gamla menyer!
Förrätten blev bla quesadillas, spicy chicken wings (allas favorit!!!), tortilla medium pan & criss cut potatoes med 5 olika dipsåser!
Små men naggande goda chicken wings, bara benen blev över!
Louisiana…fortfarande min favorit! Vilken otur att den fanns på menyn då så jag blev tvungen att sätta tänderna i den:D
Till kaffet blev det Cookie dough & ice cream, en absolut favorit! Efterrätten för sommaren är ju glasklar!
…men även American pancakes till kaffet, goda men mastiga och passar bättre till en frukost eller brunch. Ingen efterrätt direkt men 10-åringen var lycklig.
SupersnällasilverSara tyckte yngsta dottern hade söta händer, det visade sig att deras händer var lika stora! Hon börjar bli stor tösen. Eller så krymper bonusmorsan:P
Flera i sällskapet och idetorka, då är det här en perfekt meny! Rekommenderar den verkligen för det är lika läckert som det ser ut. (de blanka naglarna är målade i Gina Tricot Shim Turqoise, helt fantastiskt snygg färg och hållbar!)

Vi gillar verkligen Pizza Hut, jag & Vilda brudarna, men om vi har bråttom så går vi inte dit för de är inte så snabba i leverans till bordet. Och än en gång kom förrätten strax innan varmrätten (vi har även fått den samtidigt vid tidigare tillfälle) och det känns lite knasigt vid en meny. Meningen är ju att man ska få lite försmak och hinna äta förrätten innan varmrätten kommer. Det var gott om plats i restaurangen så brist på bord kan de inte skylla på, slutsatsen för oss blir dålig planering vilket blir kvällens enda minus för de har supertrevlig personal.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s