Mina foton

Att ta steget från att skriva kreativt till att fotografera är egentligen väldigt litet. På samma sätt som jag ser berättelser överallt där jag går så ser jag även bilder. Foton jag vill fånga. Men hur?

Några av mina favoritbilder är tagna med mobilen, först en HTC One och därefter iPhone 4s och numera iPhone 7s. Alldeles för många underskattar mobilfoton och nöjer sig med selfies eller fota maten uppifrån.

Jag drömde om en kamera i flera år och irriterade mig på att jag inte kunde fotografera eftersom jag inte hade en riktig kamera. För att jag inte hade råd. Att hela tiden känna mig begränsad av triviala saker som pengar var enormt frustrerande. Så jag beslöt mig för att tänja gränserna för mobilen. Att gräva där man står, ett fantastiskt uttryck, är aldrig fel. Kreativitet handlar inte om pengar, det handlar om att hitta lösningen. Så det här blev min lösning. Några av bilderna är helt oredigerade medan andra har jag jobbat med en hel del.

Bilderna får inte laddas ner eller användas utan min skriftliga tillåtelse.

Några av bilderna kommer att finnas till försäljning inom kort, om du är intresserad av någon bild så maila erika.marcusson@gmail.com

 

Annonser