Mig

Bokälskande psykologistudent som pluggat med målet att bli beteendevetare och samtidigt skriver mina första böcker. Jag slutar aldrig fundera över livets komplexitet som jag anser att vi ofta orsaka helt själva. Ibland behöver man inte tänka efter utan känna efter. Eftersom jag älskar att skriva började jag blogga och det hela ledde till att jag nu skriver på bokmanus, om jag blir utgiven återstår att se men jag hoppas på det. Humor och synen på lycka är mina största drivkrafter, skratta mycket är viktigt så vi fylls av läkande endorfiner.bce57-1233569_714001601950537_2051679686_n

Tonårsmorsa är jag också, sjukt cool titel efter småbarnsmamma (låter lite jobbigt) så nu rusar inte livet bara i sjutusen knyck utan det svänger också hejvilt när man minst anar det. Kan det blir mer spännande?! Mina döttrar är min inspiration, motivation, största kärlek och främsta orsak till nervsammanbrott. Min kärna och min kraft för varje dag som vi skapar tillsammans.

Men det är inte den enda meningen, jag skulle aldrig säga att leva utan barn vore meningslöst liksom att leva med barn är den enda meningen för så är det inte. Livet är mer än att föda barn. Vi förvaltar en helt planet med miljarder folk, vi tre är en yttepytteliten del av en global utveckling. En del av meningen med livet är att gynna utvecklingen.

Livet handlar inte om enbart den lilla människans värld utan hur våra världar möts och kan leva i samförstånd. Så tänk på det när du möter människor i din vardag, ni är en del av en stor helhet. Du behöver inte förstå alla människor men du behöver ge den respekt du själv vill få. Det sprids alldeles för lät hat via nätet, sprid lite kärlek istället och se vad som sker, hur lätt det faktiskt är att få människor att må lite bättre och vilka förändringar det kan leda till. Goda gärningar smittar av sig, tror du mig inte så testa:)

Välkommen till mina funderingar!

x_DSC9066_8009

 

Och kom ihåg att ingenting är omöjligt bara mer eller mindre komplicerat!

Vill du kontakta mig så når du mig på: erika.marcusson@gmail.com

En reaktion på ”Mig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s